Werk met Thijs en Rosan mee aan de speeltuin

Werk met Thijs en Rosan mee aan de speeltuin

Thijs en Rosan wonen aan de Boerhaavelaan. Ze merken dat er in de buurt steeds meer gezinnen met jonge kinderen komen wonen en missen een speelvoorziening.

 

Ze hebben zelf het initiatief genomen om hierover in gesprek te gaan met partners in de wijk. Zo zijn ze in contact gekomen met de wijkverbinder die met hen meedenkt in het proces. Een van de resultaten daarvan is dat er op 30 april een speelmiddag wordt georganiseerd voor de kinderen uit de buurt. Daar kunnen Thijs en Rosan meteen met hun buren in gesprek over hoe zo’n speelplek eruit moet zien en hoe ze daar als buurt de schouders onder kunnen zetten. Na 30 april vertellen we hier welke stappen Thijs en Rosan hierna gaan zetten!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven